Решения за домашни майстори

fischer има правилното решение за всяко приложение: много специално решение, когато е необходимо, или универсален дюбел за всяка стена.

Какъв дюбел да избера за кухини, плътна тухла или твърди плоскости? Кой дюбел е подходящ за моето приложение?
С fischer имате различни опции за откриване на подходящия дюбел.

Още по-бърз достъп до подходящия крепежен елемент с тематични сегменти и системата за цветово кодиране на fischer!

Чрез тази помощ можете да решите незабавно дали имате нужда само от дюбели на fischer, или също така се нуждаете също от подходящите винтове, съставни прътове, извити куки, както и подходящите допълнителни материали. 
Нещо повече, имате на разположение и доказаната система за цветово кодиране на fischer, чрез която можете да изберете веднага подходящата основа на строителния материал, което съответно ще улесни търсенето на подходящия дюбел за Вашия строителен материал. 

В допълнение към това върху опаковката на продукта ще откриете ясни пиктограми с информация за съответната максимална товароносимост в килограми, както и допълнителни съвети за закрепване. 

Между другото: Можете да откриете цялата информация и с инструмента за търсене на дюбели на уебсайта на fischer.

Вече сте открили подходящия рафт и сега трябва да го закачите на стената - за да го закрепите здраво и сигурно, са Ви необходими подходящите дюбели и винтове. 

Бързо отивате в магазина за железария, за да се снабдите с подходящите дюбели и винтове - там обаче човек често е изправен пред въпроса кои са подходящите. 

Правилният избор на дюбели и винтове зависи основно от теглото на предмета, който ще бъде закрепван, и от строителния материал, в който ще бъде закрепван. 

Има подходящо решение от fischer за всяко изискване за закрепване - за да намерите това решение, ще Ви помогнат разделянето на стената на тематични сегменти и системата за цветово кодиране на fischer.

sc93-delivery-2