Строително-информационно моделиране

Повече от просто модел

Ускорете процеса на планиране и строителство

BIM като процес на създаване, управление и използване на дигитални визуализации на сгради може да бъде предизвикателна задача. Нашите BIM услуги ще Ви помогнат да поемете контрола над тези процеси и да извлечете максималното от BIM: Намаляване на разходите чрез подобряване на информационния поток, както и на качеството – от проектирането през строителството до експлоатацията и поддръжката на сградата.

Очакваме с нетърпение да Ви подкрепим във Вашите проекти.
Моля, изпращайте запитванията си директно на BIM@fischer.de .

Нашата гама BIM услуги

DIY инженеринг

Всички основни продукти на fischer притежават базовите BIM атрибути. Това позволява създаването и дигиталната визуализация на нашите продукти. Ние предоставяме тази услуга безплатно в пакета услуги Classic.

3D сканиране, от обекта до BIM

Ако трябва да бъдат планирани мерки за обновяване или разширение, 3D измерванията са идеалната основа за прецизно моделиране, за да се спестят разходи по-късно на строителния обект. fischer предоставя всеобхватни услуги за 3D сканиране, включително анализи на облак от точки и екзекутивна документация.

BIM инженеринг

От идейния проект до максималното ниво на детайлно моделиране (LOD 500) ние осигуряваме непрекъсната поддръжка на всеки етап от проектирането, за да гарантираме плавен BIM процес. От структурно анкериране до монтажни системи и решения за вентилирани фасадни облицовки.

Поддръжка на място BIM to Field

Прецизното позициониране на отворите за пробиване или предварително сглобените части никога не е било по-лесно отколкото с нашата поддръжка BIM to Field. Проектирайте частите от 3D модела директно на строителната площадка с изключителна точност и правете настройки директно на обекта.

Преглед на нашите пакети услуги


Идеен проект Предоставяне на 3D съдържание Подробен проект Пълно моделиране 3D сканиране Поддръжка BIM to Field Екзекутивна документация Разходи
Пакет услуги Classic x
x

Безплатно
Пакет услуги Advanced x
x
x
xВ зависимост от проекта
Пакет услуги Premium x
x
x
x
x
x
x
В зависимост от проекта
sc93-delivery-1