Klopp

Brand Ambassador Klopp

Където най-доброто е нормално.

Съвсем нормално: Качество чрез работа в екип

В футболът е като в реалният живот: често хората са тези, които правят всичко различно. С правилната работа в екип могат да се постигнат големи неща. Никой не знае това по-добре от Юрген Клоп. Два пъти треньор на годината в света според FIFA, успешно формира печеливши отбори отново и отново чрез целенасочена мотивация, базирана на неговата необуздана воля и амбиция. Ето защо като компания "вкарахме гол" с това партньорство. Ние се стремим към най-доброто ежедневно, като същевременно преследваме непрекъснато развитие, верни на мотото „Тези, които дават всичко от себе си заедно, могат само да стават по-добри“. Фактът, че „Kloppo“ също е израснал близо до нашия щаб във Валдахтал, го прави перфектно съвпадение. Добре дошъл отново, Юрген.

Klopp fis

"Партньорството с fischer не е конвенционално сътрудничество; това е нещо близко до сърцето ми. За мен това е като да се прибера у дома."

Юрген Клоп

#МОТИВАЦИЯ

#ИНОВАЦИЯ

#ОТБОРЕН ДУХ

Кралят на тактиката среща сигурният крепеж. Това може да бъде мотото на нашето съструдничество с харесваният и успешен треньор. Името Клоп е близко познато в fischer. Баща му, Норберт, работеше в завода на fischer, почти 35 години до 1998 година, така компанията допринася важна роля в детството на Юрген. Той никога не е губил връзка с проф. Клаус Фишер през годините, а футболна фланелка, подписана от треньора, виси в офиса на собственика на компанията. Има едно общо нещо между двамата, те наистина умеят да "въртят" топката, когато става въпрос за новаторски дух.
Klopp

"Със своето образцово мислене, своите ценности и професионализъм, той се вписва перфектно в нашият екип и в семейството на fischer."

Проф. Клаус Фишер

Това също може да Ви е интересно

Търсите вдъхновение?

DuoLine
Дуото на властта и интелигентността.
FAZ II
Болтът за най-високи изисквания.
FIS EM PLUS
Мощният инжекционен разтвор.
sc93-delivery-1