Обслужване на инструменти fischer

Всички услуги накратко

Гаранция

Когато закупите нов инструмент, получавате 1-годишна гаранция, ако сте бизнес клиент, или 2-годишна гаранция, ако сте индивидуален клиент, за продукта за цяла Европа. По принцип батериите имат 3-годишна гаранция. Ако в гаранционния срок се наложат обосновани ремонти, ние ще ремонтираме или заменим Вашия продукт безплатно.

FGC 100: Когато закупите нов инструмент, Вие получавате 2-годишна гаранция. Ако в гаранционния срок се наложи ремонт, ние ще ремонтираме или заменим Вашия продукт безплатно.

 

8/5-годишна наличност на резервни части

Ние гарантираме 8-годишна наличност на резервни части дори след прекратяване на производството. (FSS 18 & FVC M 35).

Ние гарантираме 5-годишна наличност на резервни части дори след прекратяване на производството (FGC 100)

Ремонт в рамките на 72 часа

В рамките на 72 часа Вашата машина или аксесоари ще бъдат ремонтирани и ще напуснат завода за сервизно обслужване на fischer.

FGC 100: В рамките на 72 часа от постъпването на Вашия инструмент в сервизния център на fischer, той ще бъде ремонтиран и ще Ви бъде доставен обратно.

 

Фиксирана цена за ремонт

Освен ремонт клиентите на fischer получават и услуга за пълен преглед и почистване. Друго предимство: Ние работим със система за фиксирани цени за акумулаторните ударни винтоверти.

FGC 100: След изтичане на гаранцията, цената за ремонт не надвишава 50% от покупната цена на инструмента.

Безплатно изхвърляне на стари инструменти

В някакъв момент дори и най-издръжливата машина на fischer достига края на жизнения си цикъл. В този случай ще се радваме да се погрижим за правилното изхвърляне вместо Вас. За тази цел просто се свържете директно с Вашия търговец или с лицето за контакт на fischer.

Ако притежавате FGC 100: Свържете се с Вашия търговец или с лицето за контакт на fischer за допълнителна информация относно изхвърлянето.

Консултации за продукти и приложения

Нашият квалифициран персонал с радост ще отговори на всякакви въпроси, които може да имате относно продуктите на fischer. Сега и чрез приложението fischer Professional.

Онлайн услуги

Наwww.fischer-international.com/service ще откриете цялата информация за услугите на fischer за нашите клиенти.

Процедура за ремонтно обслужване на fischer

Ако Вашите висококачествени устройства се нуждаят от ремонт, ние Ви предлагаме бърз и лесен ремонт. Моля, следвайте инструкциите по-долу:
 

1. Опаковане

Опаковайте безопасно дефектното устройство в здрав кашон или кутия за оборудване на fischer за транспортиране. Прикрепете номера за опасни стоки към кашона за винтоверта в съответствие с UN 3481. Дефектните батерии не трябва да се изпращат.

 

2. Подготовка за транспортиране

Попълнете транспортните документи  и ги поставете в кашона за транспортиране на устройството. Свържете се с лицето за контакт на fischer за необходимите документи или ги изтеглете директно оттук.

 

3. Вземане 

Вземането се поръчва от Вашето лице за контакт на fischer или същото взема стоките от Вас. Работи се с избрани доставчици на колетни услуги.

 

 

 

4. Връщане

След успешен ремонт куриерската служба връща ремонтирания електроинструмент на fischer в рамките на максимум 72 часа от вземането му.

Ръководства и контакти

Обслужване на електроинструменти

sc93-delivery-2