Professional App

Мобилното ръководство за решения за закрепване за професионалисти

fischer Professional App е мобилно ръководство за решения за закрепване, което предлага на професионалистите възможността да намират информация за продукти бързо и лесно, да идентифицират правилното решение за закрепване чрез дигиталното ръководство и/или да откриват местен дилър.

Повечето майстори в строителната индустрия работят на строителните обекти. Те вече използват своите смартфони за поръчки, водене на записки или правене на заявки. fischer Professional App е разработено, за да създаде добавена стойност точно там - на мястото на действието.

Независимо дали става въпрос за информация за продукт като регистрационни документи или за това кой е подходящият продукт,— fischer Professional App дава отговор
...и вече спечели наградата Digital Champions Award.

Мобилното приложение предоставя на клиентите препоръки за подходящото решение за закрепване за съответното приложение, като Ви насочва към един продукт или към цялостно решение, състоящо се от разтвор, анкерна шпилка и втулка. Информация за основата, размерите на компонентите, вида на монтажа и приложимите натоварвания допълват обширната гама услуги, предлагани от приложението.

Новото ръководство за закрепвания може да бъде изтеглено безплатно от Google Play Store и от Apple App Store.

Инструменти и характеристики

fischer Professional App предлага множество полезни инструменти и функции:


Как да намеря правилния материал за закрепване?
Потребителите могат да намерят правилното решение интуитивно, като потърсят информация за основата, размерите на компонентите, типа монтаж и приложимите натоварвания.

Как мога бързо да намеря всички спецификации в гамата крепежни елементи на fischer?
Благодарение на нашия онлайн продуктов каталог, всички продукти на fischer и техните спецификации са налични в резюмиран вариант— винаги под ръка и актуални. Филтърът за търсене може да бъде настроен според Вашите специфични нужди и с помощта на баркод скенер.

Къде мога да намеря продукти на fischer в моя район?
Независимо дали работите далеч от дома или на строителния обект— намирате най-близкия търговец моментално!

Онлайн каталог

Получавате информация за всички продукти на fischer. Налични са и съответните технически данни и стойности за натоварвания.

Новини

Тук можете да откриете цялата информация, от която се нуждаете за fischer като продуктови иновации и акценти за компанията.

Съветник за продуктите

Намирате веднага подходящото решение за закрепване за Вашия конкретен случай.

Баркод скенер

Просто сканирайте Вашия продукт и получете цялата необходима информация, например когато сте на обекта.

fischer Professional App спечели наградата Digital Champions Award

fischer Professional App е удостоено с наградата Digital Champions Award на Югозападния регион. Наградата е връчена в категорията „Дигитално потребителско изживяване“.

Жури от експерти, състоящо се от няколко членове, оцени fischer Professional App като изключително по отношение на лесното ползване и качеството. Критерии като оценката на потенциалния търговски успех, иновациите спрямо размера на дружествата и вдъхновението за МСП бяха от ключово значение при избора на победителите.   

Наградата се присъжда от инициативата DigitalX, съставена от Deutsche Telekom и списание WirtschaftsWoche под патронажа на Федералното министерство на икономиката и енергетиката. Годишната награда има за цел да насърчи дигитализацията в регионалната икономика.
sc93-delivery-2